Име: КЪЩАТА С РАЛОТО
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.ralohouse.tk
E-mail: text to image
Отрасъл: Селски туризъм
Дейност:

Къща за гости

Ключови думи: арбанаси, хотел в арбанаси, къща за гости

За нас

Добре дошли в центъра на Арбанаси, в къща с един прекрасен двор, барбекю, уютно обзаведени с всички екстри стаи: баня, тоалетна, климатик, телевизор и хладилник – всичко това предлага “Къщата с ралото” на сем. Румяна и Стефан Стоянови.


По Ваше желание организираме почивката Ви, разходката Ви из Арбанаси и Велико Търново, Вашето барбекю или печеното в пещ агнешко по сборжийски.

Къщата с ралото" се намира в старинното селище Арбанаси, разположено на високо плато с изглед към хълмовете Царевец и Трапезица, на 4 км. от Велико Търново. То се отличава със своите монументални къщи и църкви с богата вътрешна декоративна украса, резба и стенна живопис създадени през XVI-XVII в. Именно тези у
КЪЩАТА С РАЛОТО
никални паметници от нашето архитектурно и художествено наследство са причината Арбанаси да е много посещавано не само от туристи, но и от учени, археолози, историци, архитекти, художници.

В двора на къщата е разположена обявената за исторически паметник "Папазова" къща.

Къщата разполага с един прекрасен двор, в който се намира и обявената за исторически паметник “Папазова къща”; барбекю, уютно обзаведени с всички екстри стаи: баня, тоалетна, климатик, телевизор и хладилник.

Къщата предлага две двойни стаи с големи легла-спални, една стая с три единични легла и апартамент, включващ южна веранда, спалня, дневна с две легла, кухненски бокс, баня, тоалетна. Общо 11 легла.



 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+