ВИЛА ЯНКОВИ 1

ВИЛА ЯНКОВИ 1

ул. Еделвайс 26
Рибарица,
България
24.356765
42.8502632
UserLikes
Име: ВИЛА ЯНКОВИ 1
Адрес: Рибарица, ул. Еделвайс 26
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.yankovi.hit.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Селски туризъм
Дейност:

Селски туризъм.

Ключови думи: вили янкови, почивка рибарица, вили наем, вила под наем, стаи наем

За нас

Добре дошли във вили Янкови в Рибарица – вашето кътче за незабравима и пълноценна почивка в Тетевенския балкан. Вие търсите чистота, комфорт и самостоятелност на приветливи цени ??? Вече ги намерихте !!!

Вили Янкови са разположени непосредствено до реката в китното тетевенско планинско селце Рибарица. Погрижили сме се да Ви създадем прекрасни условия за Вашата пълноценна почивка сред неповторимата природа на Тетевенския балкан. На Ваше разположение са чисти и уютни стаи с 28 места и с всички удобства. Край басейните на двете вили, приятно излегнали се в шезлонгите или под чадърите, можете да се наслаждавате на красивата природа в компанията на приятели и любими хора или да се забавлявате с децата си на детските люлки и кърбалка.

В снабдените с всички удобства барбекюта в двете вили можете да организирате Вашите семейни партита или вечери. Ако желаете разходка сред природата, ще организираме и ще изберем най-подходящия и интересен за Вас маршрут из красотите на Национален парк “Централен Балкан”. Пожелаваме Ви приятни мигове в Рибарица и незабравими спомени!




 

Открийте ни в Google+