ул. Резервоарска 21
Велико Търново,
България
25.6400066
43.0850385
UserLikes
Име: КЪЩА ЗА ГОСТИ ДВЕТЕ КУКЛИ
Адрес: Велико Търново, ул. Резервоарска 21
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.dvete-kukli.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Селски туризъм
Дейност:

Къща за гости

Ключови думи: къща за гости, двете, кукли, хостел, семеен хотел във велико търново
  • catalog.bg
  • КЪЩА ЗА ГОСТИ ДВЕТЕ КУКЛИ

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Къща за гости Двете кукли се намира в центъра на Велико Търново- Самоводската чаршия. Къщата е на 100 години, изцяло реновирана и обновена, запазила старовремския си чар и с всички съвременни удобства на луксозен хотел, с прекрасен изглед от верандата към уникалния хълм Царевец, Патриаршията и Арбанаси.
Когато градихме тази къща, вложихме цялата любов на българина към красив и уютен дом, запазвайки облика й на типичната търновска къща.
Ние Ви предоставяме не само хотелски стаи, но Ви даваме и възможността да усетите сърцето и душата на нашия красив град.

Къщата е на два етажа. Разполага с 2 спални и 2 двойни стаи. Капацитет - 8 човека.

На първият етаж има 2 двойни стаи. Едната стая е обзаведена с кокетен кухненски бокс - удобна за по-дългосрочно настаняване. И двете стаи са оборудвани с хладилник, климатик, кабелна телевизия и самостоятелни санитарни възли.
На вторият етаж са разположени 2 луксозно обзаведени спални, всяка със самостоятелен сани
КЪЩА ЗА ГОСТИ ДВЕТЕ КУКЛИ
тарен възел. Предлагат всички удобства на съвременен хотел: климатик, мини бар, термокана, сешоар, кабелна телевизия.
Уютният двор, многото цветя и удобните места за сядане, с възможност за барбекю е идеалното място за почивка, купон с приятели или семеен празник.
От голямата веранда се разкрива изключителна гледка към историческия Царевец, хълма Трапезица и Света гора, Арбанаси и Патриаршията. Голямо предимство на Двете кукли , че Вие може да наблюдавате спектакъла Звук и светлина буквално от леглото си.
Няма по-хубаво място в топлите летни вечери да сте на верандата и да наблюдавате уникалния спектакъл Звук и Светлина
Но ако искате весел нощен живот, шопинг тур или да обиколите всички исторически и културни забележителности, Вие сте на 5 минути път от центъра на красивия ни и атрактивен град, с неговите неповторими механи и заведения, луксозните магазини, прочутата Самоводска чаршия -царството на сувенирите, музеите и най-вече крепостта Царевец .
 
Открийте ни в Google+